Suus en ZoHondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice

 

Niet alle honden kunnen, hoeven of mogen om verschillende redenen mee met een groepswandeling. Het kan zijn dat uw hond niet tot zijn recht komt in een grote groep, een fysieke beperking heeft of misschien een gedragsprobleem. Maar ook senioren honden die wat langer over hun rondje doen of pups en jonge honden onder de 12 maanden die nog moeten leren hoe een wandeling in z’n werk gaat zijn niet altijd gebaat bij een grote groep.

Ook kan het zijn dat u als baasje fysiek (tijdelijk) niet in staat bent om met uw hond te lopen, of u werkt in wisseldiensten en u heeft daardoor te maken met afwijkende werktijden. Ik laat uw hond graag individueel uit in zijn eigen vertrouwde buurt met een geheel op uw hond afgestemde wandeling.


Werkwijze

Voordat u een op maat gemaakte individuele wandeling door Suus en Zo krijgt voorgeschoteld, maak ik eerst graag kennis met uw hond én met u. We plannen een afspraak in bij u thuis voor een persoonlijke ontmoeting en bespreken dan uw wensen en de mogelijkheden. Verder bespreken we het karakter, de eigenschappen, gezondheid en eventuele andere bijzonderheden van uw hond aan de hand van een intake formulier zodat ik mij een goed beeld kan vormen. Tevens bespreken we de uitlaatovereenkomst, de algemene voorwaarden en de sleutelverklaring. Vervolgens lopen we eventueel samen een stukje bij u in de buurt zodat ik de snuffel- en straat skills van uw hond alvast een keer kan zien.

Uiteraard is deze kennismaking geheel gratis en vrijblijvend.

Als we beiden enthousiast zijn na deze ontmoeting spreken we de eerste datum af waarop ik uw hond kom ophalen.


Wandeling

Ik kom uw hond bij u thuis ophalen en wandel in de eigen vertrouwde omgeving van uw hond. De wandeling begint direct, er is geen (vaak stressvolle) autorit voor nodig.

U kunt kiezen voor:
– Een korte wandeling van ca. 20 minuten.
– Een middellange wandeling van ca. 30 minuten.
– Een lange wandeling van ca. 45 minuten.

Uw hond krijgt alle aandacht en begeleiding tijdens de wandeling.

Na de wandeling wordt uw hond handdoekschoon en droog thuisgebracht, krijgt vers water en een kleine traktatie. U ontvangt van mij een WhatsApp berichtje hoe de wandeling is gegaan.


Toekomstmuziek

In de toekomst zal Suus en Zo ook kleinschalige groepswandelingen gaan verzorgen, met maximaal 3 honden, zodat kwaliteit en individualiteit gewaarborgd blijft.
Ook blijf ik bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe concepten zodat Suus en Zo in de toekomst een nog uitgebreider pakket aan diensten en services kan gaan aanbieden.

Werkgebied

Aalsmeer, omliggende plaatsen in overleg.


Wandeldagen-/tijdstippen

Uw hond kan op een vaste dag mee, op wisselende dagen of u kunt incidentele wandelingen boeken. Ook in het weekend of op afwijkende tijdstippen is Suus en Zo beschikbaar voor uw hond.


Opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice gevolgd aan de Martin Gaus Academie

Chat met mij