Suus en ZoOver Suus en Zo

Over Suus en Zo

Even voorstellen

Aangenaam! Mijn naam is Carin Booij, eigenaresse van Suus en Zo gevestigd in Aalsmeer Oost. Suus en Zo is een kleinschalige, professionele en gediplomeerde hondenuitlaatservice, ik heb de opleiding hiertoe gevolgd bij de Martin Gaus Academie. Tevens ben ik gediplomeerd Kynologisch Instructeur geregistreerd bij de Raad van Beheer en ben ik al vele jaren werkzaam als instructeur bij de hondenschool Gehoorzame Huishond in Aalsmeer. Om op de hoogte te blijven van alle ins- en outs in de hondenwereld volg ik regelmatig lezingen, workshops en trainingen.


Suus en Bes

Zelf ben ik de trotse bezitter van twee Herdershonden: Suus en Bes. Met mijn eigen honden train ik zelf elke week (IPO/VZH) en volg ik regelmatig cursussen en workshops met hen, waaronder Hoopers, Sport en Spel, Gehoorzaamheid, Speuren, Impulscontrole etc., er is niets leuker dan samen met je hond te werken, het versterkt je band met je hond, je leert veel samen, blijft scherp, blijft in conditie, kortom: heel veel plezier voor baas en hond!


Start Suus en Zo

De plannen om te starten met Suus en Zo waren er al een tijdje maar nog niet concreet. Ik wilde graag professioneel met mijn toch wel enigszins uit de hand gelopen hobby aan de slag en “iets” met honden en andere huisdieren gaan doen, maar dan wel met een uniek concept. Ik heb een grote voorliefde voor de zogenaamde “underdog” dus de honden die niet in het perfecte plaatje passen. Honden die niet tot hun recht komen in een grote groep, honden die misschien een gedragsprobleem hebben, honden met een fysieke beperking, maar ook senioren honden die wellicht wat langer over hun rondje doen of puppen en jonge honden onder de 12 maanden die nog moeten leren hoe een wandeling in z’n werk gaat. Zo kwam ik op het idee van mijn uitlaatservice gespecialiseerd in individuele wandelingen, zodat in principe alle honden met mij mee kunnen gaan en ik tijdens de wandeling alle aandacht en begeleiding aan de hond kan geven. De wandelingen vinden plaats in uw eigen buurt zodat uw hond in zijn bekende en vertrouwde omgeving kan blijven. Er is geen (vaak stressvolle) autorit nodig, de wandelingen starten direct.


Toekomstmuziek

In de toekomst zal Suus en Zo ook kleinschalige groepswandelingen gaan verzorgen, met maximaal 3 honden, zodat veiligheid, kwaliteit en individualiteit gewaarborgd blijft.
Ook blijf ik bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe concepten zodat Suus en Zo in de toekomst een nog uitgebreider pakket aan diensten en services kan gaan aanbieden.


Kleine huisdieren

Tijdens uw vakantie, dag of weekendje weg kunt u ook bij Suus en Zo terecht voor de verzorging van uw (kleine) huisdieren. Ik ben naast honden dol op alle andere dieren en heb zelf allerlei soorten mogen verzorgen: van hagedissen tot vogels, katten, chinchilla’s en vissen. Suus en Zo is aangesloten bij Dibevo, de brancheorganisatie voor professionals in de gezelschapsdierenbranche.


 

 

Chat met mij